Boka ett äventyr

Vill du arrangera en fantastisk svensexa, möhippa, sponsorträff eller företags kick-off?

Boka evenemang

Ta med bruden eller brudgummen på en upplevelse ni alla sent kommer att glömma. Eller varför inte anordna en rolig och utmanande aktivitet för vännerna, lagkamraterna eller hela släkten. Prova att klättra i vår 15 m höga rephall eller svettas och utmana er själva i vår boulderavdelning. En perfekt aktivitet som är både rolig, minnesvärd och sammansvetsande.

Vad kostar det?
Grundpriset är 1 800 kr för grupper på upp till 8 personer. Då får ni klättra med instruktör i 2h och all utrustning ingår. För större grupper, ring eller skicka ett mail för prisuppgift.

För t.ex. en möhippa eller svensexa då endast ”den utvalda” klättrar kostar det 450 kr, 1 timme, all utrustning och instruktör ingår. Övriga personer i gruppen kan naturligtvis vara med och titta på! Skulle fler i gruppen vara intresserade att klättra samtidigt kostar det 100 kr/deltagare. Ring eller maila oss

Exempel på event

 • Möhippa / svensexa
 • Kick-off
 • Herrmiddag
 • Tjejgrupp
 • Fritidsgård ”prova på”
 • Kundrepresentation
 • Familjeklättring
 • Träningsläger
 • Disco med ett roligt och annorlunda tema
 • Föreningsträff
 • Sponsorträff

Barnkalas

Våra populära barnkalas erbjuder barnen ett klätterlandskap där det går att klättra på alla möjliga ledder, bredder och höjder. När alla har klättrat av sig och är riktigt möra äter vi korv och dricker saft. Kalaset avslutas med flygande godispåsar hängandes i fallskärmar från de 15 meter höga väggarna där barnen ska fånga sin påse.

Ett kalas pågår i ca 2h. Det ingår saft/dricka, korv, godis och kaffe till föräldrarna. Våra barnkalas leds av en av våra duktiga instruktörer. Är det något barn som lider av allergi eller liknande så säg till i god tid innan ert kalas så vi kan förbereda och genomföra kalaset på bästa sätt.

Villkor och pris
Grundpriset är 1 900 kr för 10 barn, därefter 100 kr per barn upp till 15 barn. 1 instruktör och all utrustning ingår, därefter 500 kr/instruktör

Depositionsavgiften är en avgift för att bekräfta att du har bokat in ett barnkalas hos oss. Denna avgift kan du betala i vår web shop eller i kassan hos oss.

Själva bokningen med tider, antal barn och olika villkor osv… görs separat med oss. När depositionsavgiften är inbetald är bokningen klar. Vid slutbetalning dras depositionsavgiften av mot totalsumman för kalaset.

Vid avbokning senast 48 timmar innan bokad tid betalas depositionsavgiften tillbaka i sin helhet, därefter behåller vi depositionsavgiften. Det finns naturligtvis undantag vid t ex akut sjukdom eller liknande.

Kontakta oss om du är osäker på vad som ingår och priser

Boka

Två timmar kalas går att boka under följande tider:
Lördagar kl 13.30-18.00
Söndagar kl 11.30-14.30

Vi har en åldersgräns på sju år för barn i vår rephall. Detta innebär att alla barn som deltar på kalaset måste ha fyllt sju år.

För att boka ditt kalas skicka ett mail till info@klatterhallen.com eller ring till oss på tel nr 011-13 84 44.