Våra kurser

Läs lite mer om vilka kurser vi har att erbjuda.
Ring oss på 011-13 84 44 eller maila på info@klatterhallen.com
för att boka en kurs som passar dig.

Våra kurser

Läs lite mer om vilka kurser vi har att erbjuda.
Ring oss på 011-13 84 44 eller maila på info@klatterhallen.com
för att boka en kurs som passar dig.

Boulderhallen är alltid tillgänglig för alla utan tidsbokning.
I rephallen krävs en säkrare med grönt/rött kort.

Boka prova på med instruktör, alternativt kom in söndagar för drop in-säkring med personal.

Prova på

Boka en ”prova på” när det passar dig. Du får en egen instruktör i 1 timme på en tid som passar dig. Varför inte ge detta till en vän i present? Eller komma ner hela familjen och klättra tillsammans? Sväng förbi vettja!

Kom igång-kurs

Kom igång, lär dig klättra, säkra och ha kul på klätterväggen. Denna kurs passar dig som är 18 år och uppåt. Du får massor med teknik- och träningstips. Du träffar nya kompisar (eller tar med dina egna) och du stärker både kropp och sinne. I en kom-i-gång kurs är det max 6 deltagare vid 5 tillfällen à 2 timmar. Du får ett Grönt Kort vid kursens slut efter godkänd uppklättring.

Drop in

Gäller på söndagar kl. 10 – 14.

Du behöver inte boka in dig, detta är en öppen tid för alla. Detta kan innebära viss väntetid eller köbildning ifall det är mycket besökare samtidigt. Vi hoppas att du har överseende med detta.

I drop-in ingår minst en uppklättring i rephallen, du får massor av tips och kan klättra vidare hela dagen i vår boulderavdelning.

All utrustning ingår under drop-in tiden

Vill du vara garanterad en plats rekommenderar vi att du bokar in en prova på istället. Då får du en egen instruktör i 1 timme och du får en tid som passar dig

Grönt och rött kort

Vi i Klätterhallen använder oss av Svenska Klätterförbundets officiella gröna- och röda kort som gäller i hela Sverige.

Det Gröna kortet krävs för att du ska få topprepssäkra i vår rephall och för att gå vidare och ta det Röda kortet. Kursen är uppdelad på två tillfällen med ca 1 vecka emellan. Första tillfället är ca 3h och det andra tillfället är ca 1h men tiden kan variera beroende på hur många som är anmälda vid ett kurstillfälle.

Rött kort krävs för att du ska få ledklättra i vår rephall eller för att få säkra någon som ledklättrar i vår rephall. Kursen är uppdelad på två tillfällen med ca 1 vecka emellan. Första tillfället är ca 3h och det andra tillfället är ca 1h men tiden kan variera beroende på hur många som är anmälda vid ett kurstillfälle.

Kurserna för att ta Grönt och Rött kort hålls löpande så skicka ett mail eller ring oss för att få reda på när nästa lediga kurstillfälle är.

Träningsgrupper för alla

Vi erbjuder träningsgrupper för barn, ungdomar och vuxna med varierande nivåer. Alltifrån nybörjare till avancerad. Att vara med i en träningsgrupp innebär att man en eller flera gånger i veckan får komma och träna och klättra tillsammans med kompisarna i träningsgruppen under ledning av våra duktiga instruktörer.
Är du intresserad av att börja klättra i en träningsgrupp? Skicka ett mail eller ring till oss så hittar vi den grupp och det upplägg som bäst passar dig.

Vuxen

2 000 KR

  • Ca 2 timmar träning, 10 olika tillfällen
  • Ca 8 deltagare i varje grupp
  • All utrustning ingår

Barn/ungdom

2 000 KR

Barn/ungdom 1 gång/vecka

  • Ca 60 minuter träning, 15 olika tillfällen under 1 termin
  • Ca 8-10 deltagare i varje grupp
  • All utrustning ingår
  • Alla som deltar i träningsgrupp får köpa ett terminskort för 450 kr

Maila oss på info@klatterhallen.com eller ring oss på 011-13 84 44 för att boka!